Verkoopstyling particulier

Wat is verkoopstyling

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van woningen met als doel de woning aantrekkelijker te maken voor een zo breed mogelijk publiek. Hierdoor wordt de woning sneller verkocht tegen een zo hoog mogelijke prijs. Uw woning wordt met minimale middelen verkoopklaar gemaakt om een goede eerste indruk bij kopers achter te laten.

Waarom verkoopstyling

Niets is zo belangrijk voor aspirant-kopers als de eerste indruk van een woning. Deze is namelijk doorslaggevend en bepalend voor de verkoop. Uit recent onderzoek blijkt dat 90% van de woningzoekenden al binnen één minuut beslist of ze de woning daadwerkelijk willen kopen of niet. Deze beslissing begint bij het oriënteren op internet. Daarom is het belangrijk dat uw woning optimaal wordt gepresenteerd. Zorg dat uw woning eruit springt!


Ik heb al een makelaar in handen, is een verkoopstylist dan nog nodig?

Jazeker! Daar waar een makelaar de constructie en de waarde van de woning bekijkt en bepaalt, verzorgt de verkoopstyliste de presentatie van de woning. Denk hierbij aan depersonaliseren, neutraliseren, ruimte creëren en daar functies aan geven, etc. De verkoopstyliste kijkt objectief naar uw woning, door de ogen van een potentiële koper.

Verkoopstyling bewezen succesvol!

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat woningen die verkoopklaar worden gemaakt door een gecertificeerd verkoopstylist, aantoonbaar sneller verkocht worden! Zo wordt 70% van de woningen die langer dan anderhalf jaar te koop staan, na een restyling binnen drie maanden verkocht en leveren 15% meer op dan niet-gestileerde woningen.

Jeroen Stoop, directeur Makelaarsland: “Verkoopstyling verdient zich in negen van de tien gevallen zonder meer terug.”

 

Een uitgebreid verkoopstylingadvies heeft u al voor € 100,- excl. btw. Het is bewezen succesvol en een investering welke u minimaal 100% terugverdient. 

Enthousiast geworden? Neem dan nu contact met ons om een afspraak in te plannen, zodat wij u verder kunnen helpen!