VERKOOPSTYLING

Een 1e indruk is er maar 1 keer en is van doorslaggevend belang voor het kopen of niet-kopen van een woning. Daar waar de makelaar naar de constructie en de waarde van de woning kijkt en bepaald, verzorg ik de presentatie van jouw woning en bekijk ik de woning objectief door de ogen van de potentiële koper.

Verkoopstyling helpt hier bij!
Het doel? Een zo groot mogelijke doelgroep geïnteresseerden aanspreken en de verkoop van jouw woning voor de hoogst mogelijke prijs verkopen met een minimaal budget. Verkoopstyling is een slimme investering die altijd zorgt voor een hogere opbrengst en zichzelf ruimschoots terugverdient!

Wat houdt verkoopstyling in?
Verkoopstyling wil zeggen dat de woning van binnen en van buiten op de potentiële kopers een zo gunstig mogelijke indruk moet maken. Vaak zijn daarvoor een paar eenvoudige ingrepen of correcties in de stijl of de indeling al voldoende. Zo kunnen bijvoorbeeld enkele meubels worden verschoven en bepaalde spullen uit de ruimtes worden gehaald om het interieur op z’n voordeligst te laten uitkomen. Soms zal ik adviseren ‘iets’ meer te doen. Misschien is het beter om een niet al te fraai meubelstuk te vervangen, enkele juiste accessoires toe te voegen of om hier en daar het schilderwerk een kwastje te geven of een andere kleur. Op dit gebied zijn vele kleine klusjes denkbaar die uiteindelijk uw verkoopprijs verhogen.

Met mijn inmiddels 15 jaar ervaring in de woningmarkt weet ik precies waar de kijkers op letten en hoe ik elke woning zo positief mogelijk moet overbrengen. Dit heeft zich telkens weer succesvol bewezen en ik geef het uiteraard ook graag aan jou door!

verkoopstyling noordholland


meubelverhuur noord-holland woning verkopen
meubelverhuur noord-holland woning verkopen

meubelverhuur noordholland
meubelverhuur noordholland woning verkopen

MEUBELVERHUUR

Je woning sneller verkocht en met meer opbrengst
Een mooi interieur wekt een warm en huiselijk gevoel bij mensen op, waardoor de woning aantrekkelijker wordt bij jouw doelgroep. Tevens vallen de minpunten minder op door de sfeervolle inrichting. En hierbij is een leegstaande woning of met specifieke meubels erin verkopen niet eenvoudig. De woning voelt gedateerder aan en de meeste kijkers, en dus potentiële kopers, kunnen geen inschatting maken van de lege ruimtes. En heel belangrijk een lege woning oogt altijd kleiner, omdat er geen accentuatiepunten zijn. House of Restyling heeft al 10 jaar ervaring in meubelverhuur en deze ervaring heeft zich telkens weer bewezen dat gemeubileerde woningen sneller verkopen en met een waardestijging van 10%. Een kleine investering zorgt dus voor veel meerwaarde!

Één vaste prijs van een complete styling ongeacht de grootte van de woning
House of Restyling biedt een complete styling van de leegstaande (model)woning aan, ongeacht het aantal vertrekken en de grootte van de woning. Zo weet je waar je aan toe bent en komen er geen extra kosten bij als er meer m2 zijn. Elke ruimte wordt zo ingericht dat de pluspunten worden geaccentueerd en de negatieve punten onderbelicht. Uiteraard wordt er altijd gekeken naar het type woning, de doelgroep en meubileren wij met de trend mee.

Snel en professioneel resultaat
Doordat ik al 10 jaar met hetzelfde team werk en wij een grote opslag hebben met eigen meubels en accessoires kunnen wij de woning al binnen een ochtend of middag Fundaklaar hebben.

Elke inboedel is te koop
Het gehele meubilair kan worden overgenomen door de koper. Zij komen in een volledig ingericht huis en vooral voor starters is dit een voordeel. En jij biedt het totaalplaatje aan waarin je je onderscheidt in de markt en jouw woning eruit springt.TEVENS ZIJN DETAILFOTO’S ERG BELANGRIJK VOOR DE SFEER:

house-of-restyling-verkoopstyling-westfriesland-accessoires
house of restyling verkoopstyling alkmaar details
house of restyling verkoopstyling westfriesland detailfoto