Hi wat leuk dat je interesse hebt in meubelverhuur!

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van woningen welke gemeubileerd zijn voor de verkoop.

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Graag verwijs ik je door naar mijn social media kanalen voor mijn meest recente projecten en voor leuke voor- en na foto’s. Deze probeer ik zoveel mogelijk bij te houden en zie je hier regelmatig voorbij komen en die verschillen blijven natuurlijk altijd het leukste om te zien!

INSTAGRAM
FACEBOOK

↡ MEUBELVERHUUR ↡

✰ WHAT PEOPLE SAY? 

Dave Hoedjes en Tamara Teenga uit Hoorn:
“Restylen is een vak, dat hebben we geweten toen we met Sonja (House of Restyling) gingen overleggen over het inrichten van ons te koop staande woning. Wij hebben besloten om eerst te verhuizen en dan de woning in te richten door Sonja. Zij wist meteen de juiste toon te vinden en het resultaat mocht er zijn! We herkenden het huis niet meer terug. Het werd modern en stijlvol ingericht, maar zonder overdaad met precies de goede verhoudingen van kleuren en meubels en accessoires in relatie tot wat de ruimte te bieden had. Het bewijs is dat we de investering velen malen eruit hebben weten te behalen. Sonja, bedankt voor de persoonlijke maar professionele manier waarop je deze opdracht voor ons succesvol hebt uitgevoerd!”

Frans Veldt uit Spanbroek:
“Voor de verkoop van het appartement van mijn overleden moeder hebben wij gebruik gemaakt van meubels van House of Restyling. Tijdens het intake gesprek met Sonja in het appartement kreeg ik tal van goede tips om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren voor potentiële kopers. Op basis van dit advies hebben we besloten het appartement geheel te laten inrichten en stylen door House of Restyling en ik kan niet anders zeggen dat ze dat zeer goed hebben gedaan. We zijn volledig ontzorgd en het eind resultaat was werkelijk fantastisch. Uiteindelijk is het appartement mede door de restyling heel goed verkocht. Een dikke pluim voor Sonja en haar team!”

✰ WHAT PEOPLE SAY? 

Bob Dekker en Anita Pomp uit Schagen:
“Heel erg blij dat we gekozen hebben voor het meubileren van ons huis!! Deze is met zoveel meer opbrengst verkocht, dit hadden wij nooit kunnen bedenken! Sonja gaf aan dat zij met haar ervaring wist dat het op die manier echt beter al dan niet voor een hogere verkoopprijs verkocht kon worden. Nou en of! Wat een verschil! Wij zouden het bij een volgende verkoop zeker weer doen want hier kan je niet tegenop werken. Sonja, heel erg bedankt ook voor de fijne begeleiding tijdens het hele proces!”

Claudia Toet uit Den Haag; woning in Breezand:
“Wij zijn erg geholpen met het stylingsadvies dat Sonja ons heeft gegeven voor de verkoop van onze woning in Breezand. Aanvankelijk was het idee om aan de hand van haar tips het huis verkoopklaar te maken, maar we hebben er voor gekozen om het gehele huis door haar te laten stylen. Dat heeft erin geresulteerd dat de maximale potentie van het huis zichtbaar werd en zich heeft bewezen. Ook onze makelaar was hierover positief verbaasd! Het samenwerken met Sonja was prettig. Ze reageert snel en houdt tijdens de opdracht contact. Wij zouden haar zo weer inhuren!”

✰ WHAT PEOPLE SAY? 

Carine Sijm uit Blokker:
“Onlangs is ons ouderlijk huis verkocht. Na een moeizame start van de verkoop hadden we Sonja van House of Restyling om advies gevraagd.  Na goed overleg heeft ze met haar team het hele huis opnieuw ingericht en raadde ze ons een goede fotograaf aan om de foto’s te maken voor Funda. Dit bleek een schot in de roos, al na enkele dagen op Funda stonden er veel bezichtigingen gepland.  Uiteindelijk is het huis snel verkocht, mede dankzij de inzet van House of Restyling! Sonja heeft het hele traject contact gehouden wat ik als heel prettig heb ervaren. Ze is een enthousiaste, ervaren en deskundige styliste. Ik kijk terug op een fijne samenwerking met Sonja, mede dankzij haar kijken we met een goed gevoel terug op deze verkoop!”

Hans Grimbergen uit Alkmaar:
“Bij de verkoop van mijn huis aan de Vredenburg 15 in Alkmaar, heb ik de inrichting laten verzorgen door House of Restyling. En het resultaat was geweldig! De inrichting zag er heel evenwichtig, modern en gelikt uit. Het huis was binnen 2 weken verkocht en de verkoopprijs lag zo’n 10 % hoger dan de vraagprijs. Mijn investering heb ik er weer ruimschoots uit verdiend! Dit zou ik meteen weer doen! Sonja, je hebt enorm je best gedaan en ervoor gezorgd dat het er piekfijn uitzag, ik ben super enthousiast!”

✰ WHAT PEOPLE SAY? 

Erlinde van der Valk uit Alkmaar:
“Bij de verkoop van het huis van mijn schoonmoeder aan de Amazonestraat in Alkmaar kregen we de tip om een woningstylist in te schakelen. We kregen wat reacties uit onze omgeving: ‘ ‘Waarom zou je dat nou doen? Dat kost alleen maar extra geld!’ Uiteraard kost het wat extra, maar het is zeer de moeite waard, want het heeft ons alleen maar meer opgeleverd. De woning zag er tip top en modern uit, ondanks dat het een wat oudere woning was. Wij waren zeer tevreden over Sonja en haar team en zijn ervan overtuigd dat hierdoor de woning meer heeft opgebracht!”

Erwin Laan uit Hoorn:
“Wij hebben Sonja van House of Restyling ingehuurd om ons leegstaande huis in te richten met haar meubels etc voor de verkoop van het huis.
Ze heeft alle kamers strak ingericht zodat het er naast gewoon mooi ook functioneel uitzag. Het contact met haar was prettig en professioneel. Ze is creatief en denkt mee met je. Het huis is goed verkocht en Sonja’s werk heeft hier zeker aan mee geholpen. Ik raad het iedereen aan; het is de investering zeker waard!”