ABOUT ME

Hi! Ik ben Sonja. Wat leuk dat je mijn website bezoekt en meer wilt weten over verkoop- of interieurstyling. Samen met mijn partner en onze 2 kids woon ik in Hoogwoud waar ik ook opgegroeid ben. Ik hou van de rust en de ruimte die ik hier vind en dat ik de keuze heb om de drukte op te zoeken wanneer ik daar behoefte aan heb. Want ook daar word ik heel blij van; de mensen, de horeca en de authentieke, historische stadjes. Ik vind het heerlijk om er op uit te gaan, maar ik heb ook de balans nodig in de rust die ik thuis en bij mijn gezin vind.

In 2012 heb ik vanuit de makelaardij House of Restyling opgestart en heb ik hiermee mijn passie ontdekt om mensen te helpen om hun woning goed te verkopen en om ze thuis te laten voelen in hun huis. Voor 2012 hielp ik als makelaar mensen al om hun huis goed te verkopen, maar na 5 jaar besefte ik dat ik de styling hiervan toch het allerleukste vind. Ik maakte de beslissing om dit helemaal mijn eigen te maken, opleidingen te volgen en dit fulltime te gaan doen en met succes! Dagelijks mag ik makelaars en hun verkopers hierbij helpen. Ik word heel blij als een goede presentatie zichzelf telkens weer heeft bewezen en opdrachtgevers enthousiast vertellen over wat een succes het is geweest.

Vanuit de verkoopstyling werd ik ook steeds meer gevraagd voor interieurstyling. Ook hierin kan ik mijn creativiteit kwijt. Ik vind het belangrijk om goed te luisteren en aan te voelen waar de behoefte is en waar jij je prettig bij voelt. Hier zoek ik dan de juiste style bij in materialen en kleuren, zodat het jouw sfeer versterkt en jouw ruimte in balans brengt. Kenmerkend is mijn out-of-the-box denken, maar mijn doel is om van jouw huis een plek te maken waar jij graag thuis komt.
Ondertussen hou ik me 50/50 met beide bezig. Ik vind het heel fijn om deze dingen te kunnen combineren!

Wanneer alles klopt zal er magie ontstaan!

Liefs Sonja

house of restyling sonja rijpkema over