Hi wat leuk dat je interesse hebt in mijn interieurprojecten! ♡

De afgelopen 10 jaar heb ik dagelijks mensen mogen helpen om hun woning te stylen voor de verkoop of om hun huidige of nieuwe woning een make-over te geven. Op deze pagina zal ik hiervan vanaf nu ook enkele voorbeelden plaatsen.

Willen jullie leuke voor- en na foto’s zien, dan verwijs ik jullie graag door naar mijn social media kanalen. Ook deze zal ik proberen bij te houden en hier zie je regelmatig foto’s voorbij komen met de voor- en na situatie en die verschillen blijven natuurlijk altijd het leukste om te zien!

INSTAGRAM
FACEBOOK

↡ MOODBOARDS KLANTEN ↡

interieurstyling moodboard hoorn
interieurstyling moodboard alkmaar
interieurstyling moodboard noord-holland
house of restyling moodboard interieurstyling noordholland
house of restyling moodboard interieurstyling westfriesland

↡ INTERIEUR & VERKOOPSTYLING ↡

Een compleet interieurplan voor een prachtige vrijstaande woning in Spanbroek! Ik mocht hier het ontwerp maken voor de gehele benedenverdieping. De klant was opzoek naar warmte in hun witte woning. Doormiddel van warme muurkleuren, de verftechniek, de juiste materialen in meubels en textiel heb ik warmte toe weten te voegen.

Dave & Marloes uit Spanbroek:
Een paar jaar geleden kochten wij onze droomwoning. Destijds maakten we veilige keuzes, veel wit. Na een paar jaar gewoond te hebben waren we toe aan iets meer warmte en een gewaagdere styling. We hoorden positieve reacties van het wauw effect dat gecreëerd was door Sonja. We nodigden haar uit. Ze deelden wat gave ideeën. Ze hoorden onze uiteenlopende ideeën aan. Daarna gaven we haar de vrije hand om de styling te bedenken wat resulteerde in dit geweldige resultaat! Het out of the box denken, goed luisteren en aanvoelen wat de wensen zijn maakt dat Sonja het wauw effect creëert. Dit is precies waar wij naar op zoek waren, maar wat we zelf niet konden bedenken! Het thuiskomen is zo fijn! De service en contact was zo prettig. Voor de styling van onze tuinkamer willen we dan ook graag dat Sonja ons weer helpt!

✰ Interieuradvies voor de gehele benedenverdieping.

Kevin & Cindy uit Opmeer:
Wij hebben nu 2x met Sonja samen gewerkt (in 2 verschillende woningen) om ons huis in te richten en beide keren zijn super fijn verlopen. Ze denkt goed met je mee waardoor er fijne samenstellingen uit komen waar je mee aan de slag kunt, zodat je het grotere plaatje gaat zien en het ook echt jouw thuis wordt. Zeker een aanrader als je dat gevoel wilt creëren in je huis of net die touch wilt geven bij de verkoop van je woning.

✰ Verkoopstylingadvies 

Kees & Janneke, Overstek 2 Hoogwoud:
De tips van Sonja waren zeer fijn bij het ‘verkoopklaar’ maken van ons huis. Op een vriendelijke en laagdrempelige manier geeft ze tips hoe het met kleine aanpassingen allemaal beter, ruimtelijker of mooier toont. Hoe je met een net iets ander gebruik van veel eigen spullen veel effect creëert. Dankzij de adviezen zag het huis er op de foto’s piekfijn uit!

✰ Interieur ✰
Fantastisch gerenoveerde pakhuis in Hoorn met liefde en oog voor hoge kwaliteit!

✰ Verkoopstyling ✰

Annie en Fabian Roos, Vredemaker 64 Zwaag:
Ons huis is in 4 uurtjes verkocht! Wij hebben het hele proces met Sonja als zeer prettig ervaren. Zij heeft van ons huis, toch ons huis laten zijn, maar met tips en tricks om toch de koper te verleiden wat erg goed gelukt was! Nogmaals heel erg bedankt voor je aandeel in het proces van de verkoop!

✰ Interieur ✰

Soms zitten er van die woningen tussen waar gewoon alles aan klopt! Deze woning aan de Pieter Langendijkstraat 6 in Amsterdam hoort daar zeker bij! Niet alleen de plek vlakbij het Vondelpark en in het hippe Oud-West, maar zeker ook de woning zelf met prachtig lichtinval, hoogwaardige afwerking, een tuin op het westen en natuurlijk de styling ♡ Neem jij een kijkje?


✰ Verkoopstylingadvies 

Jorinde & Paul, Oosterboekelweg 27 De Weere:
“Bij het pakket van de makelaar zat een stylingsadvies van Sonja inbegrepen en dat bleek erg waardevol. We dachten het toch best gezellig en goed voor elkaar te hebben, maar natuurlijk houd je zelf geen rekening met eventuele foto’s voor de verkoop zolang je er woont. Het was ontzettend leuk en leerzaam om met Sonja kamer voor kamer door je eigen huis te lopen en je te realiseren hoe je kamers op de foto komen te staan en wat voor (kleine) aanpassingen je kunt doen om dit te optimaliseren. We hebben veel van haar tips & adviezen dan ook uitgevoerd wat mede heeft geleid tot aantrekkelijke foto’s en veel interesse in ons huis.”