INTERIEURSTYLING

Wil jij ook dat jouw huis echt de fijnste plek wordt, welke bij jou past en waarin je helemaal jezelf voelt? Maar lukt het niet om de juiste indeling of de juiste sfeer te vinden? Of liggen jij en je partner niet op 1 lijn? Dan inspireer ik jou heel graag om jouw woonwensen te visualiseren en om een fijne thuis te creëren.

Ik geloof dat een interieur ontstaat vanuit gevoel. Magic begins inside: van binnen in je huis maar ook vanuit jou. Wie ben jij, waar voel je je prettig bij? Wat hoort bij jou? En hoe breng je de juiste mix in het interieur waar jij en je partner samen blij van worden? Een combinatie van de juiste kleuren, producten en materialen zorgen ervoor dat alles zo bij elkaar past zodat het jouw sfeer versterkt en jouw ruimte in balans brengt.

Ik help je graag om van jouw huis een plek te maken waar jij graag thuis komt.

house of restyling moodboard interieurstyling noordholland
house of restyling moodboard interieurstyling westfriesland
 • "Wij hebben nu 2x met Sonja samen gewerkt (in 2 verschillende woningen) om ons huis in te richten en beide keren zijn super fijn verlopen. Ze denkt goed met je mee waardoor er fijne samenstellingen uit komen waar je mee aan de slag kunt zodat je het grotere plaatje gaat zien het ook echt jouw thuis wordt. Zeker een aanrader als je dat gevoel wilt creëren in je huis of net die touch wilt geven bij de verkoop van je woning."
  Cindy en Kevin - Opmeer
 • "Sonja kwam Zorgpraktijk de Spil binnen en ze wist direct welke veranderingen er hier zouden moeten worden aangebracht om er een rustig “healthcenter” van te maken. Concrete ideeën, de juiste kleuren en enkele aanpassingen in de styling is precies wat de Spil nodig heeft. Enkele kernwoorden die typerend zijn voor House of Restyling: professioneel, creatief, doortastend en duidelijk! Bedankt Sonja! Voor een volgende opdracht weet ik jou zeker weer te vinden." 
  Zorgpraktijk De Spil - Opmeer
 • "Sonja heeft ons huis een restyling gegeven. Ze heeft ruimtelijk inzicht en weet haar creativiteit op onze behoeften in te stellen. Ze heeft onze woning een pure en knusse uitstraling gegeven met als resultaat een warm thuiskomen. Sonja is een professional die weet wat mooi en gezellig is en werkt perfect in op onze wensen."  
  Dhr. en Mevr. Gaarie - Hoorn
 • "Een paar jaar geleden kochten wij onze droomwoning. Destijds maakten we veilige keuzes, veel wit. Na een paar jaar gewoond te hebben waren we toe aan iets meer warmte en een gewaagdere styling. We hoorden positieve reacties van het wauw effect dat gecreëerd was door Sonja. We nodigden haar uit. Ze deelden wat gave ideeën. Ze hoorden onze uiteenlopende ideeën aan. Daarna gaven we haar de vrije hand om de styling te bedenken wat resulteerde in dit geweldige resultaat! Het out of the box denken, goed luisteren en aanvoelen wat de wensen zijn maakt dat Sonja het wauw effect creëert. Dit is precies waar wij naar op zoek waren, maar wat we zelf niet konden bedenken! Het thuiskomen is zo fijn! De service en contact was zo prettig. Voor de styling van onze tuinkamer willen we dan ook graag dat Sonja ons weer helpt!"
  Dave & Marloes - Spanbroek
interieurstyling moodboard alkmaar
interieurstyling moodboard hoorn
interieurstyling moodboard noord-holland